Boeken Favourites

Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)

De titel van dit boek vinden wij meteen al een goede binnenkomer. Komisch, maar vooral veel vraagtekens oproepend. Een en ander wordt snel verklaard: Tess en haar beste vriend Jim beleven zo nu en dan wel eens een wilde nacht samen, en 1 van die keren was het raak. Zwanger. En dan te bedenken dat als Tess een rijbewijs had gehad, zij gewoon zelf naar huis had kunnen rijden en nooit bij Jim in bed was geland.

En dus is Tess nu zwanger van haar beste vriend. Bijzondere gevoelens hebben ze zeker voor elkaar, maar een relatie durven ze niet aan te gaan, uit angst de vriendschap kapot te maken. Wel trekt Tess bij Jim in, tijdelijk, zodat ze in alle rust zwanger kan zijn en haar kindje kan krijgen. Maar de rust duurt niet lang als Tess’ ex op het toneel verschijnt, en de kriebels in alle hevigheid toeslaan. Maar hoe moet ze hem vertellen dat ze zwanger is van een ander?

Katy Regan heeft haar eigen levensverhaal, dat ze eerder beschreef in columns in de Marie Claire, gebruikt voor dit boek. Dat maakt het, ondanks de bizarre situatie fijn realistisch, met verhaallijnen en dialogen die op geen enkel moment verzonnen lijken. Vergeleken met de vele ‘jonge hippe vrouw wordt moeder’ boeken die je in de boekwinkels kunt vinden is dit boek een zeer welkome afwisseling. Pittig, stoer en lekker veel herkenbare situaties.

Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend) – Katy Regan
ISBN 9789022996119
A.W. Bruna
17,95 euro


Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)
Bestel via Bol.com: Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)