Boeken

Adem, het eerste boek in de Sea Breeze serie van Abbi Glines

Adem Sea Breeze Abbi Glines

Abbi Glines, die kennen we inmiddels van de populaire boeken over jonge, verliefde mensen in typisch Amerikaanse setting.

Eerder nam ze ons al mee naar Rosemary Beach, in een serie boeken die menig fan heeft verslonden. Haar nieuwe serie speelt zich af in Sea Breeze!

Adem: deel 1 in de Sea Breeze serie

In Amerika hebben ze maar geluk, ze lopen daar heel wat Abbi Glines boeken voor op Nederland. Daardoor weten we al dat er in totaal negen boeken zijn in de Sea Breeze serie, waarvan we natuurlijk hopen dat ze ook in Nederland zullen verschijnen.

In het eerste boek in deze serie, Adem, maken we kennis met Sadie Whites. Zij neemt het zomerbaantje van haar zwangere en niet al te verantwoordelijke moeder over: deze zomer is Sadie het dienstmeisje van een rijke familie aan de ‘goede’ kant van Sea Breeze, waar de dure huizen staan.

Klinkt als een aardig baantje, al is het hard werken. Zeker als we erbij vertellen dat die rijke familie de familie Stone is, en Jax Stone een wereldberoemde rockster. Daar zou je het warm van krijgen, toch?

Sadie niet. Ze heeft wel iets anders aan haar hoofd. Haar moeder opvoeden, om maar eens wat te noemen, en haar tijdelijke baantje niet verpesten. Ze hebben het geld tenslotte hard nodig.

Oh zo fijn!

Je voelt hem natuurlijk al aankomen: er gaat toch iets gebeuren tussen Sadie en Jax. En de vonken zullen ervan af spatten, het is tenslotte een Abbi Glines boek. Maar de manier waarop de twee hoofdrolspelers uiteindelijk bij elkaar komen, en of ze dat ook blijven, is iets waar Abbi Glines meesterlijk naar toe werkt.

Adem, en de rest van de Sea Breeze serie, is geen hoogstaande literatuur. Het is wel een heerlijk boek, om in weg te dromen, met écht leuke, en herkenbare hoofdpersonen die naast woest aantrekkelijk ook maar gewoon mensen zijn. Abbi Glines is de koninging van de steamy romans!

Adem – Abbi Glines
ISBN 9789045209753
Karakter Uitgevers
€12,95