Behind the scenes

Behind the scenes november en december

Benieuwd wat er komt kijken bij het maken van Lifestylelog? De plekken waar we komen, de dingen die we doen? We geven je regelmatig een fotoverslag!

De maanden november en december zijn de allerleukste van het jaar. Toegegeven, er moet héél hard gewerkt worden, maar de beloning is des te leuker.

Laten we bij het begin beginnen: Parijs. Op uitnodiging van Cirque du Soleil op de Thalys stappen, en een paar uur later achter de schermen kijken hoe de circusartiesten zich opmaken voor de show van die avond: zo leuk! Bij het zien van de karakteristieke Cirque tenten op bovenstaande foto begint het meteen weer te kriebelen.

behinddec132

Natuurlijk ben je niet echt in Parijs geweest als je niet hebt geshopt, en al hebben we het hier over een zeer korte perstrip (het groepje Nederlandse pers was precies 24 uur in Parijs!) vonden we toch nog even tijd om de Sephora winkel in te duiken. Helemaal in kerstsfeer, zo leuk!

behinddec133

Eenmaal terug aan het bureau werd het tijd voor de grootste operatie van dit jaar. Enorme hoeveelheden producten stroomden binnen, om onze vaste bezoekers eens flink te verwennen. Zo leuk om samen met een aantal bedrijven in deze feestelijke tijd van het jaar een aantal bezoekers blij te maken. Je leest de komende periode nog veel meer over deze mooie actie op Lifestylelog.

behinddec134

Maar naast uitdelen, draait het in deze heerlijke periode van het jaar ook om ontvangen. Traditioneel stromen vanaf de tweede week van december de prachtige kerstkaarten, geschenken en special editions van de merken waar we veel mee samenwerken binnen. Iedere dag is een feestje: de ene keer blijkt er een geweldige limited edition geur in die doos te zitten, de andere keer komen er lekkere kerstsnoepjes uitrollen.

We wensen je hele fijne feestdagen, en laten je de volgende keer zien hoe het er achter de schermen aan toegaat als het weer business as usual is. Maar tot die tijd genieten we nog even verder!