Beauty winnen

Afgelopen: Win Max Factor Beauty Tools

Je kunt de mooiste, duurste make-up producten aanschaffen, maar of die uiteindelijk ook echt tot hun recht komen hangt af van het ‘gereedschap’ waarmee je ze aanbrengt. De juiste ‘beautytools’ zijn buitengewoon belangrijk, en dat snappen ze gelukkig heel goed bij Max Factor!

Kwasten en andere tools heb je in alle soorten en vooral ook prijzen. Van hele goedkope, waarvan de kwaliteit meestal niet geweldig is, tot hele dure, waar je een flink aantal maanden voor moet sparen. De Max Factor Beauty Tools zitten daar tussenin, prijzen lopen van 7,79 euro voor een Eye Shadow Brush tot 17,99 euro voor een Powder Brush. Ze zijn vervaardigd met het fijnste capra haar, geen synthetische kriebeltoestanden dus, waardoor je je make-up feilloos en gemakkelijk aan kunt brengen.

In het assortiment vind je naast kwasten voor alle soorten make-up (gezicht, ogen en lippen) ook nog een goede Eyelash Curler, Slant End Tweezer (pincet) en Crystal Nail File. Alles bij elkaar heb je zo de perfecte beauty tools in handen!

Wij mogen deze week 5 setjes weggeven, met hierin de Powder Brush, Eye Definer Brush (speciaal voor het aanbrengen van eyeliner) en Eyelash Curler. Wil jij dit mooie basissetje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.