Beauty winnen

Afgelopen: Win de limited editions van TONI&GUY

Goed nieuws van TONI&GUY: twee van hun populaire producten zijn tijdelijk verkrijgbaar als coole limited edition, en wij geven ze weg.

Lulu Kennedy, een trendsetter in de Londonse fashion scene, ontwierp bijzondere jasjes voor twee populaire producten van TONI&GUY: de Casual Sea Salt Texturising Spray (1 van onze favorieten) en de Glamour Volume Plumping Whip. Laatstgenoemde product kenden we nog niet, maar na het even geprobeerd te hebben zijn we direct om. Deze luchtige crème geeft je haar direct volume en een gezonde look, en is ook perfect om krullen wat te temmen. Fijn product! Net als de eerdergenoemde Sea Salt Spray natuurlijk, een echte klassieker binnen het assortiment, dat je haar juist wat stugger maakt, voor een casual look.

Deze spray is, door de inbreng van Lulu Kennedy, nu verkrijgbaar in een flacon die perfect past bij zijn naam: met kleine golven, net als de zee waar de spray zijn naam aan dankt. Leuk! De Volume Plumping Whip heeft tijdelijk een trendy tijgerprintjasje gekregen.

Wij mogen van beide limited editions 2 exemplaren weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.