Beauty winnen

Afgelopen: Win: floaten bij FloatCenter Nederland

FloatCenter

Deze zomer niet op vakantie? Of juist van plan na je vakantie de stress buiten de deur te houden? Ga floaten! Wij geven twee sessies weg.

Floaten

Floaten… wat is dat eigenlijk? Vergelijk het met drijven in de Dode Zee! In een speciale ruimte kun je lekker drijven in een bad gevuld met zoutwater. Voorheen gebeurde dit vaak in float tanks of float cabines, die bij mensen die ook maar een heel klein beetje claustrofobisch zijn aangelegd al voor stress zorgde. Maar dat is veranderd!

FloatCenter

FloatCenter Nederland

Bij FloatCenter Nederland heb je voor floaten lekker de ruimte. In een speciale Ocean FloatRoom kun je lekker ontspannen. De ruimte is groot genoeg om in te staan en heeft een privé badkamer en kleedruimte. Wel zo fijn, met het oog op ontspanning.

Floaten is een ideale manier om in korte tijd tot diepe ontspanning te komen, volgens onderzoeken werkt het zelfs beter dan yoga en meditatie. En ontspannen en genieten is belangrijk, want daarvan slaap je beter, heb je minder last van stress en voel je je simpelweg beter. Een float sessie, of beter nog, regelmatig floaten is dus zo gek nog niet!

Winnen

Wil jij een keer floaten in 1 van de vestigingen van FloatCenter Nederland (check de site voor de locaties)? Vul dan het onderstaande formulier volledig in, en wie weet kun jij binnenkort heerlijk relaxen! Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Like ook even de Facebookpagina van FloatCenter Nederland!

Deze actie is afgelopen.