Beauty winnen

Afgelopen: Win een Zwaluwhoeve arrangement

Zin om 2013 uitgerust en relaxed te beginnen? Wij geven heerlijke Zwaluwhoeve arrangementen weg, doe snel mee aan deze winactie!

Je kunt dit keer kiezen uit twee verschillende arrangementen, die natuurlijk allebei meer dan de moeite waard zijn. Wel relaxen, maar geen tijd om een hele dag vrij te nemen? Dan is het Lazy evening arrangement (19,50 euro per persoon) iets voor jou. Je bent vanaf 16.00 van harte welkom bij de Zwaluwhoeve, en kunt daar tot 23.30 uur gebruik maken van alle saunafaciliteiten.
Daarbij horen natuurlijk vrij gebruik van de Salounge (o.b.v. beschikbaarheid) en scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional. Ook kun je op basis van beschikbaarheid deelnemen aan één van de 6 Veluwse opgietingen en kun je kiezen uit 3 smaakvolle hoofdgerechten in het à la carte restaurant De Oude Deel.

Wil je er echt een dagje tussenuit, kies dan voor het Wellness culinair arrangement (35,- per persoon). Vanaf 9 uur ben je welkom bij de Zwaluwhoeve, waar je tot 23.30 uur van alle saunafaciliteiten kunt gebruiken. Op basis van beschikbaarheid geniet je ook van de zuiverende Salounge en 1 van de 6 Veluwse opgietingen, en natuurlijk zijn ook het gebruik van scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional inbegrepen.
Tussen 12.00 en 14.00 geniet je in De Oude Deel van een 2- gangen verrassingslunch, terwijl tussen 17.00 en 20.00 een 2- gangen verrassingsdiner op het menu staat.

Wil jij 1 van deze arrangementen winnen? Dat kan. Wij mogen 3 keer het Lazy evening arrangement weggeven, en eveneens 3 keer het Wellness culinair arrangement. Natuurlijk hoef je niet helemaal alleen, beide prijzen zijn voor 2 personen. Kans maken? Vul dan het onderstaande winformulier in, en vermeld ook het arrangement van jouw voorkeur.

Deze actie is afgelopen.