Beauty winnen

Afgelopen: Win een Kruidvat zonpakket!

Kruidvat zon

Heerlijk, een zonnetje, maar zorg dat je goed beschermd bent. Daar gaat Kruidvat je deze zomer een handje bij helpen: wij geven vijf heerlijke pakketten weg.

Slim en verantwoord zonnen

Lekker in de zon zitten is prima, als je maar zorgt dat je huid geen schade oploopt. Dat betekent smeren. Maar Kruidvat introduceert ook een handige tool die je kan helpen: de Smart Sun indicator UV polsband. Deze geeft met verschillende kleuren aan wanneer je je opnieuw in moet smeren, of wanneer de UV kracht van de zon zo sterk is, dat je maar beter even de schaduw op kunt zoeken.

Handig voor op reis, want zeker op onbekende bestemmingen is het voor veel Nederlanders lastig om in te schatten hoe vaak ze moeten smeren, of hoe sterk de zon hier eigenlijk is.

Smeren maar!

Natuurlijk blijft smeren ook hartstikke belangrijk, ook op de momenten dat je niet bewust in de zon gaat zitten trouwens. Een strandwandeling, even een terrasje pakken of werken in de tuin: allemaal van die momenten dat je ongemerkt heel wat zon meepakt. Prima, als je maar goed bent ingesmeerd.

Kruidvat introduceert dit jaar een nieuwe Long Lasting Sun Lotion, ongeparfumeerd en zacht voor de huid, met een lange bescherming. En voor na het zonnen is er ook een nieuw product: After Sun In Shower lotion. Deze lotion gebruik je onder de douche, zodat je meteen helemaal klaar bent als je daar onderuit stapt. Een bodymilk of aftersun is daarna niet meer nodig!

Winnen

Wil jij een pakket winnen waarin je al deze nieuwe producten vindt, zodat je deze zomer lekker en verantwoord van de zon kunt genieten? Dat kan! We geven er vijf weg, vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.