Beauty winnen

Afgelopen: Win een Keune GiftBox – Smooth & Shine

Mooi, gezond glanzend haar is dit voorjaar een absolute vereiste. Keune komt met de Giftbox Smooth & Shine, waarin je precies dié producten vindt die je daarmee een handje kunnen helpen. We gaan ze even langs:

Brillant gloss spray is een geconcentreerde finishing spray voor een levendige en lang houdbare glans. Vetvrije receptuur, verzwaart het haar niet. Biedt met Provitamine B5 optimale verzorging en bescherming. Bevat UV filter. De ideale finishing touch voor iedere haarstijl.

Straight & Style is een niet-chemische haarstraightener die geactiveerd wordt door warmte van de föhn. Maakt gepermanent, van nature krullend en kroezend haar sluik en glad tot aan de volgende wasbeurt. Provitamine B5 beschermt en verzorgt het haar en Multi Fruit Complex geeft het haar extra glans. Bevat een UV filter.

Brillantine Gel is een styling gel voor glans en wet look effecten. Droogt niet op en zorgt voor een soepele ondersteuning. Bijzonder geschikt voor zowel lang als kort haar en trendy kapsels. Houdt kroeshaar onder controle.

Wij mogen deze week 5 keer de Keune GiftBox -Smooth & Shine (twv 30,95 euro) weggeven! Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier volledig in.