Beauty winnen

Afgelopen: Win een Dr. Bronners pakket via Big Green Smile

Op BigGreenSmile.nl vind je een enorm assortiment natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Wij geven leuke pakketjes weg!

Als je zeker wilt weten dat de producten die je gebruikt voor je dagelijkse verzorging, en om schoon te maken, geen chemische stoffen verwerkt zijn, dan bestel je ze bij Big Green Smile.

Steeds vaker gaan we op zoek naar producten waar geen chemische stoffen aan zijn toegevoegd, maar om ze ook te vinden… dat valt nog niet mee! Daarom is het zo fijn dat in deze webshop een groot aantal producten te vinden is, waarmee je jezelf van top tot teen kunt verzorgen, en ook je huis onder handen kunt nemen. Ieder product is uitgebreid beschreven, zodat je zeker weet dat je de juiste keus maakt.

Wij mogen deze week drie pakketjes weggeven, bestaande uit drie producten van Dr. Bronners. De Hand & Bodylotion Peppermint verzorgt je huid op een natuurlijke manier, met o.a. jojoba, avocado en hennep. Daarnaast is er de Peppermint Castile Vloeibare Zeep, die er perfect bij past, en je huid lekker schoon maakt en licht laat tintelen. De Plantenzeep Pepermunt tenslotte is er ook om lekker schoon te worden, op de puurst mogelijke manier.

Dr. Bronners is het best verkochte natuurlijke zeepmerk in de Verenigde Staten, en heeft 150 jaar ervaring in het maken van natuurlijke producten. We geven tenslotte niet zomaar iets weg! Wil jij zo’n mooi pakket winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.