Beauty winnen

Afgelopen: Win een Decubal vakantieset

Last van een droge huid? Dan weet je dat je daar niet alleen in de winter last van hebt. Ook in de zomer heeft je huid flink wat extra zorg nodig.

Vakantie: zon, zee, zwembad en strand, hartstikke lekker, maar ook een aanslag op je huid. Deze voelt snel droog of trekkerig aan, en kan wel wat extra verzorging gebruiken.

Om te voorkomen dat je koffer uit zijn voegen barst, heeft Decubal een handige vakantieset samengesteld. Hierin vind je een 2 in 1 Shampoo & Conditioner, Douche Crème en Body Lotion, precies wat je huid (ook die van je hoofd!) nodig heeft tijdens de vakantie. Dankzij de handige mini-formaten mag je ze zelfs in je handbagage meenemen.

De producten van Decubal zijn stuk voor stuk bij uitstek geschikt voor de droge en gevoelige huid. De producten bevatten niet alleen huideigen lipiden, maar stimuleren de huid ook om zelf weer lipiden aan te maken. Zo wordt de huid zowel van buitenaf als van binnenuit verzorgd en verzacht.

Wij mogen deze week vijf van die handige Decubal vakantiesets weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.