Beauty winnen

Win een Bruno Banani geurenset (afgelopen)

Bruno Banani

Wil jij je vriend, man, vader, broer of wat ons betreft je buurman of collega eens verrassen? Dan hebben we goed nieuws!

Wij geven deze Bruno Banani geurenset weg. Nu eens niet voor dames, maar voor heren. Want daar weten jullie vast wel iemand blij mee te maken!

Echte mannen

De geuren van Bruno Banani zijn voor ├ęchte mannen. Er zitten er in deze set drie, voor verschillende gelegenheden. Zo is Pure Man er voor de sportieve momenten, waarop een man wel lekker wil ruiken maar niet te opvallen. Fris en energiek, lekker stoer!

Magic Man is bijna het tegenovergestelde: deze geur is er juist voor een spannend avondje uit. Deze geur tovert iedere man om in een zelfverzekerde, tikje mysterieuze hunk waar vrouwen tijdens een broeierige avond massaal voor vallen.

Made for Men, tenslotte, is er voor de man die weet wat een vrouw wil. Een leuke man met humor, die ook nog eens charmant is en lekker ruikt. Een verleidelijke, mannelijke geur met o.a. muskusnoten en cederhout.

Bruno Banani

Winnen

Wil jij dit heerlijke Bruno Banani geurentrio voor heren winnen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het onderstaande formulier volledig invullen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Deze actie is afgelopen.