Beauty winnen

Afgelopen: Win Biodermal P-CL-E fluïde

De P-CL-E crème van Biodermal ken je vast al. Deze multifunctionele crème weet al sinds de jaren ’70 zijn weg naar menig badkamerkastje te vinden. Nieuw is de P-CL-E fluïde, en die geven wij deze week weg!

De P-CL-E formule is er speciaal voor de onrustige of geïrriteerde huid die wel wat extra stimulans en ondersteuning kan gebruiken. Rode vlekjes, droge plekjes of een jeukerige huid verdwijnen als sneeuw voor de zon. De lichaamseigen werkstoffen en natuurlijke extracten zorgen dat de huid er snel weer bovenop komt, en weer helemaal in balans raakt.

Biodermal P-CL-E fluïde heeft een wat lichtere textuur dan de crème, is niet vet en gemakkelijk smeerbaar. Daarmee is dit een ideaal product om dagelijks op het gezicht te gebruiken, bijvoorbeeld als je snel last hebt van irritaties. Wij probeerden hem zelf al een tijdje uit, tijdens de gure aprilmaand, en zijn erg enthousiast over het effect: droge, schrale plekjes verdwenen als sneeuw voor de zon!

Wij mogen deze week 5 bezoekers blij maken met een Biodermal P-CL-E fluïde. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.