Beauty winnen

Afgelopen: Win een BaByliss iPro 700 Roterende Borstel

Altijd een perfect kapsel? Dat krijg je in een handomdraai voor elkaar met de BaByliss iPro 700 Roterende Borstel. Wij geven er eentje weg!

Wist je dat de twee B’s van BaByliss staan voor hét icoon van de jaren ’60: Brigitte Bardot? Speciaal voor de feestdagen creëerde Emy El Ghalbzouri (fashion hairstylist en ambassadrice van BaByliss) de moderne versie op de Brigitte Bardot ‘pouf’. Dit klassieke kapsel is dé trend voor dit najaar. Deze hairdo maak je eenvoudig thuis met de Roterende Borstel van BaByliss die we deze week weg mogen geven. De roterende functie in combinatie met de warme lucht, geeft je haar een schitterende glans en net dat beetje extra volume vanaf de haarwortels. Als je onderstaande tips volgt kan je feestelijke kapsel simpelweg niet mislukken!

Stap 1: Na het wassen van je haar gebruik je een product dat stevigheid geeft zoals föhn versteviger. Modelleer en droog je haar in één beweging met de Roterende Borstels van BaByliss. Maak je geen zorgen over dof en pluizend haar. De everzwijnharen zorgen voor een mooie gepolijste look, alsof je net van de kapper komt.
Stap 2: Maak een scheiding tot aan de kruin. Pak vooraan je haar twee horizontale plukken en zet deze even vast met een speldje. Voor lokken met veel volume en lagen die mooi naar binnen vallen zet je de borstel onder de passé en ga je langzaam door het haar heen van aanzet tot punt.
Stap 3: Toupeer eerst de voorste pluk en daarna de tweede pluk. Spuit het getoupeerde haar royaal in met haarlak, bijvoorbeeld haarspray, zodat het goed in model blijft zitten.
Stap 4: Na het touperen, leg je de bovenste plukken naar achter en zet je ze vast met schuifspeldjes. Het overige haar polijst je met de Roterende Borstel voor extra volume. Zet de overige hangende plukjes vast naar gelang wat jezelf mooi vindt. En als finishing touch krul je de voorste plukken lichtjes met een krultang of 2-in-1 straightener van BaByliss.
Stap 5: Fixeer je kapsel met haarspray, et voilà je feestelijke kapsel is af!
Tip: Voor een flirterig casual look combineer je de ‘pouf’ met een haarband of diadeem. Voor een iconische en sexy look vervang je de diadeem voor een lage staart.

pvbabylisspro7002

De BaByliss iPro 700 Roterende Borstel kost 54,99 euro, en is de investering meer dan waard: hij scheelt je een hoop tijd én houdt je haar in topconditie. Wij mogen er deze week eentje weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Extra leuk vinden we het als je ook nog even de BaByliss facebookpagina een like geeft! 

Deze actie is afgelopen.