Beauty

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini: trimt en scheert

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Dames, we hebben nieuws. Of misschien ook niet. Hoe dan ook: driekwart van de Nederlandse mannen vindt seks fijner als dames hun schaamstreek een beetje netjes bijhouden.

Nu hebben zij waarschijnlijk weinig te klagen, want uit hetzelfde onderzoek bleek dat slechts 2% van de vrouwen helemaal niet aan scheren of trimmen doet. Handig, voor die andere 98%, is dat je met de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini zowel kunt trimmen als scheren.

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Welk ‘kapsel’ je ook kiest daar beneden, met de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini krijg je het voor elkaar. De ene kant is een scheermesje, om haartjes volledig af te scheren, terwijl de andere kant een trimmer is die haartjes korter maakt.

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Fijn is dat je de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini onder de douche kunt gebruiken, hij is waterdicht, en je maar 1 apparaatje nodig hebt voor je maar wilt. Zelfs vormpjes behoren tot de mogelijkheden. Handig: de trimmer is in te stellen op drie lengtes.

De scheerkop kun je na een paar keer gebruiken gewoon vervangen zoals je gewend bent bij een scheersysteem, de trimmer hoef je alleen zo nu en dan van een nieuw batterijtje te voorzien.