Beauty

Weleda Colour Lip Balms

Weleda Colour Lip Balms

Je lippen verzorgen en ze tegelijk een natuurlijk tintje geven? Kan, met Weleda Colour Lip Balms. Wij probeerden ze uit!

Niet opeten

Ok, misschien moet je hier niet teveel over nadenken. Maar vraag jij je wel eens af waar al die lippenbalsem of lipstick die je op een dag opsmeert toch blijft? Zelfs als je niet eet of drinkt verdwijnt het product op je lippen in rap tempo. En ja… een groot deel daarvan slik je door.

Da’s op zich geen ramp. Maar denk je er wat langer over na, kan het zomaar een reden zijn om kritisch te kijken naar wat je op je lippen smeert. Wij geven om deze reden de voorkeur aan producten met een natuurlijke basis, zonder bijvoorbeeld siliconen en minerale oliën.

Weleda Colour Lip Balms

Onze nieuwste ontdekking zijn de Weleda Colour Lip Balms. Lieve tubetjes vol verzorging voor je lippen, op basis van plantaardige oliën en zonnebloempittenwas. Een tubetje in 1 keer leeg eten zouden we nog steeds niet aanraden, maar zo nu en dan wat doorslikken voelt een stuk beter aan dan met niet natuurlijke varianten.

Weleda Colour Lip Balms

De Colour Lip Balms verzorgen je lippen, terwijl ze er ook een subtiel kleurtje aan geven. Je kunt kiezen uit nude, rose en berry red, waarbij laatstgenoemde de meeste kleur aan je lippen geeft. Het effect is natuurlijker dan dat van een lipstick, maar minstens zo mooi. Natuurlijk ogende, mooi glanzende lippen die heerlijk soepel aanvoelen. De Weleda Colour Lip Balms kosten €6,99 per stuk.