Beauty

Wallen? Puff Off! met Benefit

Puf Off! Benefit

We hebben allemaal wel eens van die ochtenden waarop we ons na 1 blik in de spiegel afvragen of we de nacht wel echt in ons bed hebben doorgebracht, en niet onder een vrachtwagen.

Wallen

Het ‘geheim’ van een vermoeide blik zit ‘m vaak in het gebied onder je ogen. Wanneer daar wallen zitten, donkere kringen of kleine vochtophopingen, dan zie je er direct een stuk minder fris uit dan je je wellicht voelt.

Een ritje naar de cosmetisch chirurg is niet direct nodig om hier vanaf te komen (tenzij je een zéér zwaar geval bent natuurlijk), er zijn ook middeltjes te koop die je wallen te lijf gaan. Zo introduceerde Benefit onlangs Puff Off!, wat wij na de feestdagen gretig uitprobeerden.

Benefit

Benefit is één van onze favoriete beauty merken. In tegenstelling tot veel andere merken spugen zij gedurende het jaar geen enorme stroom aan producten uit, die vervolgens vaak een jaar later alweer verdwenen zijn, maar brengen ze alleen producten op de markt waar ze zelf ook echt enthousiast over zijn. En die gaan vervolgens gewoon in het vaste assortiment, zodat je niet bang hoeft te zijn dat jouw ideale product een paar maanden later alweer nergens te vinden is.

Je vond Benefit al bij een aantal Douglas filialen, en het komende jaar zul je dit heerlijke merk bij nog veel meer Douglas winkels tegenkomen. Gelukkig maar, want het is tijd dat Nederland dit merk massaal gaat ontdekken!

Puf Off! Benefit

Puf Off!

Benefit staat niet alleen bekend om de fijne producten, maar zeker ook om de vormgeving ervan. Alleen al door ernaar te kijken word je blij, er is veel aandacht besteed aan de vaak een tikkie retro look. Bij Puff Off! zijn het helemaal de looks die als eerste je aandacht trekken.

Zien we daar nou een strijkijzer? Jazeker. Een gimmick, natuurlijk, maar tegelijk ook handig. Want het kleine strijkijzertje aan het uiteinde van de tube is meteen de applicator voor het product, waarmee je het zo over je wallen ‘strijkt’.

In de tube zit een gel, die rimpeltjes en wallen direct minder laat lijken. Deels door de verkoeling, deels door het highlightende effect dat de roze gel heeft. Wees niet bang voor een duidelijk zichtbare parelmoer zweem, zoals bij andere highlighters, van Puff Off! zie je met het blote oog niet veel. Behalve dan het gladde, strakke effect onder je ogen.

Iedere dag

Wij zijn inmiddels verslaafd aan ons ‘magische tubetje’, en gebruiken het bijna iedere dag. Meestal direct na het opstaan, maar soms ook pas na het aanbrengen van de make-up, als we bij nader inzien toch nog wat donkere kringen spotten. Puff Off! van Benefit is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en kost €29,50. Iedere cent van de investering waard!