Beauty

Thomas Sabo Charm Rose Intense

We kennen Thomas Sabo van de sieraden, met de herkenbare bedeltjes. Maar wist je dat onlangs wederom een heerlijke geur van dit mooie merk werd geïntroduceerd?

Thomas Sabo Charm Rose Intense is, zoals je van Thomas Sabo gewend bent, verpakt in een prachtig luxe doosje, waarin de flacon als het ware op een fluwelen deken ligt. Een cadeautje, dat je iedere keer als je de geur gebruikt weer opnieuw uit mag pakken.

Charm Rose Intense vertoont sterke gelijkenissen met de eerdere geur, Charm Rose. Dat begint al bij de flacon en verpakking, die dezelfde vorm hebben. Waar voor Charm Rose nog werd gekozen voor transparant roze, is de Intense variant donkerder, met zelfs een ondoorzichtig zwarte flacon. Dat past perfect bij de intense variant van de geur.

thomassabocharmroseintense2

Een beetje zwaar, maar toch bloemig. Een prachtige combinatie van verschillende soorten rozen, veelal heel donkere soorten, aangevuld met vanille, amber en patchouli. Een verleidelijke geur, zwoel, liefdevol en perfect geschikt voor bijzondere momenten. Waar veel varianten op bestaande geuren wat tegenvallen, is dat bij Charm Rose Intense absoluut niet het geval, in tegendeel zelfs. Wij vinden deze donkere variant stiekem lekkerder dan het origineel.