Beauty Getest

The Master Perfumer Rose No8

Deze kerst iemand verrassen met een fijne geur, zonder daar al te diep voor in de buidel te tasten? Ga naar Kruidvat!

Daar vind je de ‘Master Perfumer’ lijn, een betaalbare geurlijn van prima kwaliteit. Natuurlijk, de flacons zijn simpel gehouden en de geuren zijn van het ‘doorsnee’ soort, maar zijn wel gebaseerd op de geurnoten waar de meeste mensen dol op zijn.

Wij probeerden Rose No8, een Eau de Toilette die zijn verpakking mooi heeft aangepast aan zijn naam: zachtrose. Op de verpakking vind je direct informatie over het soort geur. Peer, roos en sandelhout, daar is de geur op gebaseerd, wat een romantisch doch fris effect geeft.

Een zachte geur, geschikt voor iedere gelegenheid. Niet eentje waarmee je ontzettend zult opvallen, maar waarmee je wel simpelweg ‘lekker ruikt’. Prima aankoop dus, wij werden direct blij van de geur, die zich in de loop van de dag nog iets verdiept en rustig een werkdag of hele avond te ruiken blijft.

Speciaal voor de feestdagen zijn er met de geuren van Master Perfumer giftsets samengesteld, waarin je naast een Eau de Toilette ook een bijpassende douchegel vindt. Voor een verkoopprijs van 9,99 euro een perfect, betaalbaar cadeautje!