Beauty Getest

TC WOW, recommended by Daphne Deckers

Daphne Deckers gaat lekker! Naast een eigen lingerielijn introduceert deze veelzijdige dame nu ook haar eerste eigen geur. TC WOW!

De geur hangt samen met de lingerie, en draagt de naam TC WOW. Daphne stelde het zelf samen met de hulp van een team van geurexperts, en was over het eindresultaat zo tevreden dat je op de TC WOW verpakking ‘recommended by Daphne Deckers’ kunt lezen.

Dat de geur hoort bij de lingerielijn zie je direct bij het openen van het doosje. Aan de, op zich simpele flacon is een flinke strik bevestigd, waar een klein bedeltje in de vorm van een bh aan bungelt. Leuk detail!

Vrouwelijk, dat is het toverwoord als het om WOW gaat. Een redelijk klassieke geur, met fruit, maar ook een wat poederachtige, zachte basis die je de hele dag omhult. Elegant, rustig en ‘easy going’, een geur die niet als een walm om je heen hangt, maar dicht bij je blijft.

Erg leuk zijn de vele verschillende vormen waarin je deze geur kunt kopen. Er is een 50 ml flacon (39,95 euro), maar ook een kleine 9,5 ml flacon voor in je tas (14,95 euro). Tenslotte is er nog de perfume pearl, een bedeltje waarop je de geur kunt verstuiven, en vervolgens aan je bh (natuurlijk bij voorkeur eentje uit de TC WOW collectie!) kunt hangen. Zo is de cirkel tussen lingerie en parfum weer rond!

Je koopt TC WOW Eau de Toilette bij Douglas of de betere lingeriezaken die ook de WOW lingerie verkopen. Meer info vind je op www.tcworldofwomen.com.