Beauty

Rimmel London Scandaleyes Eye Shadow Sticks

Rimmel London Scandaleyes Eye Shadow Sticks

Oogschaduw in potloodvorm: we zijn er dol op. Je kan er namelijk zo heerlijk veel mee, mits het potlood de juiste eigenschappen heeft. Wij probeerden de nieuwe Scandaleyes Eye Shadow Sticks van Rimmel London.

Rimmel London Scandaleyes Eye Shadow Sticks

De bekende jumbo potloden zijn er al jarenlang niet alleen maar voor je lippen, maar meer en meer ook voor je ogen. Leuk, want je kunt er lekker mee experimenteren. De Scandaleyes Eye Shadow Sticks lenen zich daar perfect voor. Wil je lekker snel klaar zijn dan plaats je een goede streep midden op je ooglid, dat je vervolgens met je vingers vervaagt tot een oogschaduw. Daarna trek je een precies streepje langs je wimpers, als een oogpotlood, om je ogen te omlijsten. Klaar is Kees!

Zoiets werkt natuurlijk alleen als het resultaat een beetje blijft zitten, en niet binnen no time in één grote vlek ergens in de rimpel boven je ooglid verandert. Dat zit wel snor bij deze sticks: de beloofde 24 uur redden we niet (waarom zou een mens dat willen?), maar een doorsnee werkdag komen we er prima mee door. Te koop in 5 tinten, 6,99 euro per stuk.