Beauty Favourites

Revlon: Daydreamer

Revlon gaat, net als vele andere make-up merken, deze zomer voor zachte pastels. Bestaande producten, de Super Lustrous Lipgloss en de Nail Enamel om precies te zijn, verschijnen onder de noemer ‘Daydreamer Summer Collection’ in nieuwe tinten die prima binnen deze trend passen.

De Super Lustrous Lipgloss (9,95 euro) is er in Lilac Pastelle, Coral Reef, Firecracker en Peach Petal. Zachte tinten, maar wel met uitgesproken kleuren. Wij probeerden bijvoorbeeld ‘Coral Reef’ (zie ook onderstaande foto), een oranje/roze koraalkleur, die perfect past bij een zomers tintje en je lippen subtiel doch aanwezig laat glanzen en kleurt. Glossy en verzorgend, en door de SPF 15 perfect voor de zomer!

Ook de Nail Enamel (8,95 euro) is er in pasteltinten, waarbij de mintgroene natuurlijk de meest opvallende is. Is er nog een merk die geen mintgroene tint in zijn collectie heeft, sinds de hype vorig jaar losbrak met dank aan Chanel? De romige variant van Revlon breng je in 2 laagjes aan (niet te dikke laagjes, anders krijg je strepen!) en is qua kleur aan de lichte kant. Perfect bij de gebruinde huid van je handen in de zomer!

Revlon is o.a. verkrijgbaar via Drogisterij.net.