Beauty

Red je nagels met Sally Hansen

Leuk, al die glitters en andere bijzondere manicures. Maar je nagels en nagelriemen lijden er wel behoorlijk onder. Hoogste tijd dus om die ook eens flink te verwennen.

Je kunt nog zo je best doen op een mooie manicure, als je nagels en nagelriemen in een slechte conditie zijn zal het resultaat altijd rommelig of onverzorgd lijken. Met de nieuwe producten van Sally Hansen voorkom je dat, zowel op de korte als zeker ook op de lange termijn.

Een gezonde nagel begint bij een gezonde, soepele nagelriem. Helaas worden deze nuttige randjes onderaan de nagels vaak vergeten, terwijl het verzorgen ervan vrij eenvoudig is. Je houdt ze goed soepel met een verzorgend product, liefst in handige stift of tube met applicator. Kwestie van een minuutje per dag! De nieuwe Cuticle Rehab van Sally Hansen is extreem verzorgend, niet vet (want een gel) en makkelijk in gebruik dankzij het kleine kwastje. Even een kleine hoeveelheid over je nagelriemen verdelen, goed inmasseren en klaar. Kleine moeite, langdurig plezier!

sallyhansennailrehab

Met gezonde nagelriemen zullen je nagels ook mooier groeien. Zijn er toch beschadigingen of hebben je nagels een doffe uitstraling, dan is het tijd om de Nail Rehab erbij te pakken. Dit flesje lijkt op een nagellak, en geeft na aanbrengen je nagels een mooi transparant roze laagje. Wat opvalt is dat kleine beschadigingen (ribbeltjes, deukjes etc.) nauwelijks meer zichtbaar zijn, wat dus direct een gezondere look geeft. Ondertussen bevat het product ook nog eens allerlei verzorgende goedjes die ervoor zorgen dat je nagels ook op de lange termijn netjes en gezond blijven. Het product is eenmaal aangebracht tevens een soort schokbreker, die broze of slappe nagels beschermt tegen buigen, breken en scheuren.

Twee producten dus waar je, zeker als je je nagels regelmatig lakt, niet buiten kunt. Ze kosten 8,99 euro per stuk, en zijn wat ons betreft de investering meer dan waard.