Beauty

Pure Light Compact Powder van delilah cosmetics

Pure Light Compact Powder delilah cosmetics

Gebruik je nooit een highlighter, omdat je bang bent voor overdreven veel glitters in je gezicht? Dan is dit de perfecte oplossing: Pure Light Compact Powder van delilah cosmetics geeft wel highlights, maar geen overdreven glittertoestand.

Pure Light Compact Powder van delilah cosmetics

Een highlighter is er om je huid te laten stralen. Niet om je om te toveren in een zesjarige sprookjesprinses die dol is op glitters. Helaas is niet ieder cosmeticamerk erin geslaagd dat om te zetten in een product, hoe vaak wij al niet met irritante glittertjes op het gezicht rond hebben gelopen…

Gelukkig hebben ze het bij delilah cosmetics beter begrepen. Hun Pure Light Compact Powder laat je huid stralen en benadrukt je sterke punten, zonder je in een glitterbol te veranderen.

Hier en daar een beetje? Of overal!

Een highlighter gebruik je over het algemeen op die punten van je gezicht die je naar voren wilt brengen. Bijvoorbeeld vlak onder je wenkbrauwen en op je jukbeenderen. Het Pure Light Compact Powder van delilah cosmetics is echter zo subtiel, dat je het gerust op je hele gezicht aan kunt brengen. Zeker op Duffe Dagen van je huid, als je eruit ziet alsof je maar niet wakker wilt worden, is dat een uitkomst.

De kleur is een mix van rosé goud, zacht perzik en lavendelroze, die iedere huid aan het stralen krijgt. Op dagen dat we een volledige make-up dragen, dus met foundation, blush en poeder, gebruiken we hem om fijne accenten te leggen. Op dagen dat we lekker naturel door het leven gaan, zorgt een poedertje over het hele gezicht voor een stralende, ‘kijk mij eens naturel knap zijn’-look. Stralend, zonder te glitteren, precies zoals we het graag zien.

Wat we trouwens ook graag zien is de mooie, luxe verpakking, inclusief fluwelen zakje. Iedere dag weer een cadeautje om te openen!

Pure Light Compact Powder delilah cosmetics

Sparen

De Pure Light Compact Powder van delilah cosmetics is een beetje aan de prijs, met zijn €45,-. Geloof ons echter als we zeggen dat het iedere cent waard is. Zeker als je al tijden op zoek bent naar een goede highlighter, en steeds valt voor de goedkope varianten (met glitters…), dan kunnen we je alleen maar aanraden desnoods maar even te gaan sparen. Eén keer gebruiken, en je wilt namelijk echt niet meer zonder.