Beauty

Pro Series by Wella Paris Glossy Chic

De fijne Pro Series lijn van Wella gaat de Fashion Capitals van de wereld langs. Eerste halte: Parijs! Dat belooft mooie producten.

De Fashion Capital productlijn is nieuw, en bevat special editions passend bij de modestad in kwestie. De eerste stad die zijn eigen producten krijgt is dé modestad bij uitstek: Parijs.

Bij Parijs past een chique look, met mooi glanzend en verzorgd haar. Glamour en stijl staan voorop in deze look, die eerder klassiek dan vooruitstrevend te noemen is. Daar passen producten bij die je haar perfect verzorgen en laten glanzen. In de Paris Chic lijn zijn een shampoo, conditioner en hairspray opgenomen die precies dat effect beloven. Sophisticated!

Bij Wella weten ze maar al te goed dat het oog ook wat wil, zeker als het het oog van een fashion liefhebber is. En daarom zijn de producten gestoken in de bekende rood/witte verpakkingen, die voor de gelegenheid zijn opgefleurd met een typisch Parijs tafereeltje. Mooi! De shampoo en conditioner koop je voor 4,99 euro per stuk, terwijl de hairspray 5,49 euro kost. Exclusief bij Kruidvat!