Beauty

Philosophy ultimate miracle worker: the best is yet to come!

philosophy ultimate miracle worker

Goed nieuws van philosophy: the best is yet to come! We zijn dol op dit merk, met zijn mooie spreuken en productnamen, en gingen op onderzoek uit.

Ultimate miracle worker belooft een onmisbaar product te zijn om huidveroudering tegen te gaan. Wij zochten uit hoe het werkt.

philosophy ultimate miracle worker

Als je ziet welke invloeden van buitenaf je huid allemaal moet verslaan op een dag, is er bijna een wonder nodig om hem daartegen te beschermen, en huidveroudering buiten de deur te houden. En dat wonder, dat belooft philosophy nu in een product te hebben gestopt.

Philosophy ultimate miracle worker bestaat uit drie producten: een moisturizer, lightweight emulsion en eye cream. Wij bekeken voor dit stuk de lightweight emulsion, een luchtige verzorging voor iedere dag. Ideaal voor wanneer je geen liefhebber bent van rijke crèmes, maar wel je huid optimaal wilt verzorgen en beschermen.

Alle producten in deze lijn hebben een zonnefactor. De moisturizer en lighthweight emulsion een SPF25, de eye cream SPF15. En die zonbescherming, daar zit het geheim van dit wonderproduct in.

Bescherming tegen al het licht

Wij vonden het nogal schokkend nieuws: als je braaf producten gebruikt met een zonnefilter dat beschermt tegen UVA en UVB, houd je eigenlijk maar 7% van het zonspectrum tegen. De overige 93% bestaat uit zichtbaar licht en infrarood, en juist die twee soorten licht veroorzaken 50% van de vrije radicalen die bijdragen aan huidveroudering. Om een lang verhaal kort te maken: zaak om je goed te beschermen!

En dat is wat philosophy ultimate miracle worker doet. De producten in deze lijn beschermen tegen alle soorten zonlicht, full-spectrum heet dat, zodat je huid daar geen schade meer van ondervindt. En dat scheelt een boel!

philosophy ultimate miracle worker

Er is meer

Naast al deze broodnodige bescherming, zit er in de producten (waar we overigens verliefd op zijn wegens hun prachtige verpakking) veel meer fijns. De details gaan we je besparen, maar deze goede mix zorgt voor een stevige, jongere huid met minder zichtbare poriën en rimpeltjes.

Waar de huid van je gezicht normaal gesproken in de loop der jaren afneemt in kwaliteit, belooft philosophy juist verbetering. En dat is precies wat we willen horen!

We hebben het product te kort gebruikt om je te kunnen vertellen hoe het op de lange termijn zit (geef het product een week of 8 om zijn werk volledig te kunnen doen), maar waren na een paar dagen al blij met het resultaat. De lichte emulsie is precies waar we van houden in de zomer; geen glimmend laagje, maar wel een gehydrateerde en voelbaar beschermde huid. Onze huid knapte er zichtbaar van op, en ultimate miracle worker werd al snel een vast product in onze dagelijkse routine.

Met een verkoopprijs van €79,95 (moisturizer en lightweight emulsion, de eye cream kost €61,05, alles exclusief bij Ici Paris XL) zijn de producten niet goedkoop, maar de emulsie is zo zuinig in gebruik dat je er lang mee doet. Wie op zoek is naar de ultieme gezichtsverzorging kan daarmee stoppen: we hebben hem gevonden!