Beauty

Philosophy no reason to hide

Philosophy no reason to hide

Rode vlekjes, verkleuringen, een niet egale teint: allemaal dingen die we regelmatig onder een laag make-up proberen te verstoppen. Philosophy belooft met ‘no reason to hide’ verbetering.

Philosophy no reason to hide

Geen enkele vrouw zou redenen moeten hebben om haar huid te verstoppen. Maar ja… op dagen dat het niet meezit grijpen ook wij naar de concealer, foundation of in het ergste geval ons dekbed. Zo kunnen we de straat toch niet op!

Philosophy begrijpt dat, en komt met een lijn producten die zowel op de lange termijn, als ook direct op de korte termijn korte metten maakt met verschillende imperfecties van de huid. De hoogste tijd om dat eens uit te proberen!

Philosophy no reason to hide

Multi-imperfection transforming serum

Het multi-imperfection transforming serum vormt de basis van deze producten. Dit krachtige serum gebruik je twee maal per dag, om vooral op de lange termijn een egale teint te verkrijgen en behouden. Opvallend is dat dit serum een heel groot aantal huidproblemen aanpakt. Roodheid, (pigment)vlekken, grove poriën, acnélittekens en een ruwe textuur, ze worden allemaal behandeld.

Geef het product een paar weken de tijd om op volle kracht te komen, het lost niet alles binnen één dag op, maar wees ook niet verbaasd als je na een paar dagen al verschil begint te zien. Bij ons verdwenen rode vlekjes als sneeuw voor de zon, maar het meest opvallend was de zachte, gladde textuur die de huid weer kreeg. Een product om altijd te blijven gebruiken!

Philosophy no reason to hide

Instant skin-tone perfecting moisturizer

Effect op de langere termijn is mooi, en in dit geval ook indrukwekkend, maar wat nu als je niet zoveel geduld hebt? Toch maar weer een flinke laag camouflage aanbrengen over dat serum? Nee! Instant skin-tone perfecting moisturizer is een veel beter initiatief. De getinte formule werkt als een lichte foundation, maar werkt ook perfect samen met het eerder aangebrachte serum.

De huid wordt direct egaler om te zien en voelen, en plekjes met grove poriën lijken opeens te ‘blurren’. Alsof je jezelf Photoshopt in de spiegel! Daarnaast bevat dit product een spf20, dat voorkomt dat er nieuwe pigmentvlekjes of andere huidschade ontstaat. Je gebruik deze moisturizer in plaats van je reguliere dagcrème en eventueel foundation.

Prijs en beschikbaarheid

Aan goede, krachtige producten waar lang onderzoek naar is gedaan, en die als eerste gebruik maken van nieuwe technieken, hangt een prijskaartje. In dit geval eentje van €75,50 voor het serum en €39,94 voor de moisturizer (exclusief te koop bij Ici Paris XL). Pittig ja, maar als je nu echt eens wilt gaan werken aan een egale, vlekkeloze huid, wel de beste aankoop die je op dit moment kunt doen.