Beauty

philosophy field of flowers gardenia blossom

Waar de speciale feestdagen edities pas net uit de winkels verdwenen zijn, stromen de speciale Valentijns producten al weer binnen. En die zijn altijd heerlijk romantisch, vrolijk en zacht, zodat ze ook nog eens perfect bij het voorjaar passen.

Een goed voorbeeld is de tijdelijk verkrijgbare field of flowers gardenia blossom van philosophy. De witte bloemetjes van de gardeniaboom spelen een grote rol in deze prachtige lijn, die je alleen al vanwege de heerlijke verpakkingen compleet zou willen aanschaffen. Zacht en onschuldig, puur en delicaat: ultra-vrouwelijk. Je hoeft de geur maar te ruiken en je wordt op slag blij en ontspannen.

De basis voor de lijn vormt de spray fragrance, maar ook de aanvullende producten kunnen we je meer dan aanraden. We probeerden zelf de body lotion uit. De zachte lotion trekt snel in, maar laat nog urenlang de heerlijke geur op je huid achter. Perfect in combinatie met de spray fragrance, de producten versterken elkaar, maar ook ideaal voor die dagen dat je geen parfum wilt gebruiken, maar wel je favoriete geur bij je wilt dragen.

philiosophygardeniabodylotion

De producten (naast de spray fragrance en body lotion is er ook nog een shampoo, shower gel & bubble bath combi product) zijn verpakt in de oh zo bekende philosophy flacons. Dat betekent een vierkant parfumflesje, en heerlijk grote (onze body lotion bevat 480 ml!) afgeronde flessen voor de aanvullende producten. Een prachtig setje, dat exclusief (en tijdelijk!) te koop is via de winkels of webshop van ici paris xl.