Beauty

Op reis met Lancaster!

Wat een goede omschrijvingen hebben de nieuwe Self Tan Beauty producten van Lancaster! Zo kies je voortaan altijd de juiste zelfbruiner.

Lancaster heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om producten die met de zon te maken hebben. Hun nieuwe Self Tan Beauty lijn is dan ook weer het neusje van de zalm, met producten die je ├ęcht zongebruind maken (en dus niet oranje, je kent het wel…), in welke intensiteit je ook wenst.

Veel zelfbruiners vallen moeilijk in te schatten qua effect. Als je een hele lichte huid hebt, moet je dan maar voor de ‘intense’ variant gaan? En als je zelf al wat getint bent, heeft de ‘medium’ variant dan nog wel zin om te gebruiken? Lancaster rekent daarmee af. Wat je huidskleur ook is, je kiest je zelfbruiner gebaseerd op het effect dat je wilt bereiken.

Eruitzien alsof je een zonnig weekendje weg achter de rug hebt? Met een zomerse gloed, maar niet superbruin? Dan kies je de ‘Week End in Capri‘ producten. Deze geven je een fijne zomerse glow, zoals je na een dag of 2 flaneren langs een zonnige boulevard bereikt. Meer op zoek naar het effect van een weekje weg? Dan pak je de A Week in Ibiza producten. Deze geven je de look van een fijne zomerse trip, een weekje zon. Wij probeerden zelf de Self Tanning Comfort Cream (voor gezicht en body) uit deze lijn, een heerlijk intens voedend product dat zowel de bruining in gang zet, als ook meteen een ‘gouden gloed’ geeft na het aanbrengen. Een aanrader! De bruining verloopt heel natuurlijk ogend en het effect mag er zijn. Doordat de cream licht getint is, zie je goed waar je al gesmeerd hebt en voorkom je vlekken.

Ga je al the way? Wil je een flinke zomerse kleur, en wel nu? Dan kies je de Trip to Copacabana variant. Na zo’n tripje kom je goed bruin thuis, hetzelfde effect geeft deze meest intense variant van Lancaster.

Leuk verzonnen, handig in gebruik en bovenal goed en betrouwbaar. Lancaster bewijst maar weer eens dat zij de onbetwiste kampioenen van de zelfbruining zijn.