Beauty

Ons favoriete philosophy product: amazing grace

Bij philosophy maken ze eigenlijk alleen maar hele fijne producten, maar er zijn er 5 die éxtra populair zijn. Wij vertellen je welke dat zijn!

We hebben het hier om te beginnen over een viertal producten dat de huid van je gezicht verzorgt en laat stralen als nooit tevoren. Met ‘the microdelivery peel‘ voor een gedegen doch vriendelijke peeling, ‘purity made simple‘ voor complete reiniging (ook voor oogmake-up), ‘miracle worker pads‘ als wondermiddel voor rimpels en een onegale teint en ‘hope in a jar‘ voor ultieme hydratatie.

Het vijfde producten in het lijstje favorieten is tevens onze persoonlijke favoriet: de heerlijke geur ‘amazing grace‘. Heb je hem nog nooit geroken? Dan heb je echt iets gemist! Vrouwelijker, eleganter dan dit worden geuren niet. Zacht, poederachtig, met een vleugje muskus dat uren en uren zijn werk blijft doen. Dit is niet alleen ons favoriete philosophy product, het staat ook nog eens heel hoog in de behoorlijk lange lijst van geuren die we in ons leven geroken hebben. Ook ruiken? Snel naar Ici Paris XL!