Beauty

NIOXIN 3D: ook vrouwen krijgen dunner haar

NIOXIN 3D

Dacht je dat producten om voller en dikker haar te krijgen alleen voor mannen van boven de 40 waren? NIOXIN 3D bewijst het tegendeel!

Dunner wordend haar

Dunner wordend haar… wij dachten hierbij eigenlijk alleen aan mannen. Maar ook vrouwen krijgen naarmate hun leeftijd vordert te maken met haar dat dunner wordt, zowel qua diameter (de haar zelf wordt dunner) als ook qua aantal (minder haar).

NIOXIN is een salonmerk dat daar op inspeelt, en hoe: onlangs werd een zeer complete lijn aan stylingproducten ontwikkeld voor iedereen met dunner wordend haar. Want juist bij deze specifieke groep mensen is het belangrijk dat zij de juiste producten gebruiken, en niet kiezen voor producten die hun hoofdhuid irriteren of hun haar verzwaren, waardoor het er nog slapper en futloos uitziet.

NIOXIN 3D

De NIOXIN 3D styling lijn is gericht op de drie belangrijkste aspecten van dunner wordend haar, die stuk voor stuk met een D beginnen. Vandaar ook de naam 3D, ziet u.

De eerste D staat voor Derma, de huid op de hoofd. Als de conditie van de huid beter is, krijgt de haargroei ook een betere kans. D nummer twee staat voor Density, het Engelse woord voor dichtheid, ofwel het aantal haren op de hoofd. De laatste D is die van Diameter, de dikte van de haren.

De stylingproducten zorgen voor een goede gezondheid van de hoofdhuid, beschermen tegen haarverlies door haarbreuk en maken de individuele haar dikker, zodat de bos voller lijkt. Je gebruikt ze bij voorkeur in combinatie met de verzorgingsproducten van NIOXIN, die hetzelfde doel hebben.

Op de NIOXIN 3D stylingproducten tref je een groen of een blauw logo aan. Het groene logo staat voor LightPlex, lichtgewicht producten die het haar stylen zonder het te verzwaren, en het ondertussen verzorgen en beschermen. Blauw staat voor ProThick, producten die iedere haar er dikker uit laten zien, en zo zorgen voor een vollere bos haar.

NIOXIN 3D

De producten

Binnen de Pro Thick lijn vind je een Thickening Spray (vergelijkbaar met een föhn spray, maar dan met nog meer volume), Thickening Gel (een gel zonder te plakken of stijf te worden), Bodifying Foam (mousse die het haar body en hold geeft) en een Strong Hold Niospray, een hairspray om het eindresultaat van je stylinginspanningen langer in model te houden.

De Light Plex lijn bestaat uit een Definition Crème (om weerbarstig haar te temmen, zonder het te verzwaren), Rejuvenating Elixir (extra verzorging en die het haar zachter en handelbaarder maakt), Therm Activ Protector (om je haar te beschermen tegen haarbreuk en beschadiging tijdens het stylen met warmte) en Regular Hold Niospray, een makkelijk uit te borstelen hairspray die het haar niet verzwaart.

Kies, in overleg met je kapper, de producten die het best bij jouw haar en stylingwensen passen, en je helpt je haar er zowel op de korte, maar zeker ook op de langere termijn voller en gezonder uit te zien. NIOXIN is een echte expert op dit gebied, en dat zie je terug in deze prima productenlijn.