Beauty

Nieuwe producten ontdekken!

Ben jij ook zo iemand, die op vakantie in het buitenland even een drogist binnen stapt? Zo leuk, om weer eens producten te ontdekken die we in eigen land niet hebben! Gelukkig valt er ook gewoon in Nederland nog best veel nieuws uit te proberen, zo ontdekten wij.

Online drogist

Het voordeel van online een drogisterij bezoeken, is dat het assortiment vaak veel groter is dan in een fysieke winkel. En dat betekent dat er meer te ontdekken valt! Wij doken onlangs in het assortiment van Drogistplein.nl, en kwamen heel wat onbekende producten én onmisbare klassiekers tegen.

Eerst maar eens wat producten die wij in de categorie ‘onmisbaar’ scharen. Opvallend is dat Drogistplein.nl veel natuurlijke verzorgingsproducten in het assortiment heeft. Van Lavera bijvoorbeeld, hun All-round cream is zo’n lekker product voor de hele familie. Perfect tegen droge plekjes! Ook van Himalaya vind je veel producten in het assortiment. Wij hebben altijd een tubetje Multipurpose Cream in onze tas zitten!

Waar kun je, als je het ons vraagt, nog meer niet zonder? Een goede shampoo, in een lekkere grote fles. Syoss is een favoriet, hun volume booster shampoo is ideaal voor slap of glad haar dat lastig in model te brengen is. Verder kozen we een royale pot Rozenglycerine uit, een klassieker die altijd van pas komt, en zijn we erg enthousiast over Gelbeschermer voor vingers en tenen van Scholl. Blaartje op je tenen, of een knalrode kleine teen die het zwaar heeft gehad in je pumps? Stukje van deze beschermer eromheen, en je loopt zo weer verder.

Om het af te maken pakten we nog een fijne Body Butter van Garnier Loving Blends mee, een neutrale tint Super Gel van Rimmel (blijft, met de topcoat uit dezelfde lijn, veel langer zitten dan gewone nagellak) en twee reinigende maskers van Himalaya en Lavera. Belangrijk, om je huid zo nu en dan helemaal goed ‘schoon te trekken’.

drogistplein-2

Ontdekkingen!

Naast onze oude vertrouwde, favoriete producten, vonden we binnen het assortiment ook een hoop merken die lastig te vinden zijn, of die we zelfs nog helemaal nog niet kenden. Zo kun je op Drogistplein.nl terecht voor een groot deel van het Treets Traditions assortiment, heerlijke, natuurlijke producten die hun oorsprong vinden in alle delen van de wereld. Zeker de Healing Harmony Bed and Body spray kunnen we erg aanraden: spray dit op je beddengoed en nachtkleding, en je gaat heerlijk relaxed naar bed.

Zarqa kenden we al wel, maar dat dit merk ook een Black Mud Soap in zijn assortiment heeft wisten we nog niet. Deze zeep is bij uitstek geschikt om een onzuivere huid goed te reinigen. Omdat je maar een heel klein beetje gebruikt gaat hij heel lang mee. Ook leuk: het flesje Chocolate Bath & Shower van Ginkel’s. Wie wil er nu niet in een bad vol chocolade zitten?

Het merk Australian Bodycare was nieuw voor ons, maar wow, wat is hun Intensive Cleaning Shampoo een fijn product! Zeker als je veel stylingproducten gebruikt is het belangrijk om je haar regelmatig écht goed te reinigen, anders zorgen de restjes achtergebleven product ervoor dat je haar onhandelbaar wordt. Deze shampoo doet dat, zonder het uit te drogen, en wordt hier vanaf nu wekelijks gebruikt.

drogistplein-3

Tenslotte sloegen we een aantal Lovea producten in. Ook deze vind je niet zomaar op iedere straathoek, en da’s jammer, want wat zijn ze lekker. Onze favoriet, om de zomer nog even vast te houden, is de Blue Lagoon shower gel: de geur is onovertroffen! Alle producten uit dit artikel kostten bij elkaar opgeteld nog geen 100 euro, voorlopig kunnen we weer vooruit!