Beauty

Nieuwe musthaves van CATRICE

CATRICE HQ Liquid Coverage Foundation

Misschien heb je de nieuwe producten van CATRICE al in de winkels zien staan. Uit al het nieuws selecteerden wij drie producten die je echt niet mag missen.

CATRICE HQ Liquid Coverage Foundation

Als we heel eerlijk zijn hoeft een foundation van ons niet meer te doen dan een egaal kleurtje geven. We gebruiken er het liefst eentje die zo dun en lichtgewicht mogelijk is, die versmelt met je huid en geen laagje vormt.

Die zijn nogal zeldzaam. De meeste foundations hebben een crèmeachige basis, en willen tijdens een drukke dag nog wel eens over je gezicht gaan ‘lopen’. Zo niet de nieuwe CATRICE HQ Liquid Coverage Foundation. Deze foundation, dun en niet vet, doet precies wat wij willen, en kan zich meten met vergelijkbare producten van veel duurdere merken.

Hij is er in vier tinten (dat mogen er van ons nog best wat meer worden), en kost maar €6,99. Ben je op zoek naar een foundation zonder poespas, die je huid mooi egaal maakt en matteert, moet je hem zeker even uitproberen.

CATRICE Deluxe Glow Highlighter

CATRICE Deluxe Glow Highlighter en Eye & Brow Contouring Palette

Er zijn nog twee producten die we je graag even willen laten zien. Allereerst de Deluxe Glow Highlighter (€4,59), een mooi palet met drie tinten highlighter (champagne, roze en brons) waarmee het heerlijk experimenteren is. Fijn, deze combinatie van tinten, zo kun je het palet zowel in de zomer als in de winter prima gebruiken. De poeders zijn zijdezacht, en niet overdreven glinsterend, zodat je de highlighter rustig iedere dag kunt gebruiken.

Ben je op zoek naar een oogschaduwdoosje met tinten die je iedere dag kunt gebruiken, en waarmee je het beste uit je ogen naar boven haalt? Ren dan naar de winkel voor het Eye & Brow Contouring Palette (€4,59). Alles wat je nodig hebt om je ogen iedere dag mooi op te maken: drie matte tinten en een glanzende highlighter, plus een handige instructie hoe je deze gebruikt. Ideaal voor je dagelijks make-up, alles wat je nodig hebt bij de hand in een mooi doosje. Er zijn twee varianten te koop, een koele en een warme. Test vooral even uit welke het best bij jou past!