Beauty

Nieuwe Kneipp amandelbloesem producten

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

Hoera! Onze favoriete Kneipp lijn, die met amandelbloesem, wordt dit jaar uitgebreid met een body lotion en douche foam.

Benieuwd waarom juist de amandelbloesem lijn onze favoriet is, en wat je van de nieuwe producten mag verwachten? Lees dan snel verder!

Kneipp amandelbloesem

De Kneipp amandelbloesem lijn is er speciaal voor de gevoelige huid, die snel reageert op bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten toegevoegde parfums en andere chemische stofjes. In de amandelbloesem lijn van Kneipp vind je geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën, en door dermatologen is bevestigd dat de producten ook door mensen met een gevoelige huid verdragen worden.

Fijn dus! Maar we weten dat ook mensen die geen gevoelige huid massaal fan zijn van de amandelbloesem producten. Dat komt vast en zeker door de zachte doch doeltreffende verzorging van de toegevoegde amandelolie, die de producten ook nog eens een heerlijke, zacht zoete geur mee geeft. Zeker in de winter, als we last hebben van een droge huid, is de badolie uit deze lijn bij ons al jaren favoriet.

Nieuwe producten

Sinds het begin van dit jaar ligt er een nieuw product in de schappen: Kneipp seconde body lotion amandelbloesem. Speciaal voor die momenten dat je wél de verzorging van een bodylotion nodig hebt, maar niet de tijd hebt om deze rustig in te laten trekken. Voor drukke ochtenden, met andere woorden, waarbij je je na het douchen wel in wilt smeren, maar ook direct door moet met het aantrekken van je kleding.

Deze bodylotion trekt écht snel in, zo constateerden wij persoonlijk, binnen een halve minuut is hij volledig opgenomen door je huid, die daarna niet vettig aanvoelt. Wel soepel, en lekker zacht, met een heel subtiel geurtje. Heerlijk!

Kneipp amandelbloesem douche foam seconde body lotion

Gebruik je onder de douche graag zo’n lekkere douche foam? Ook dan hebben we goed nieuws, al zul je er nog heel even op moeten wachten. Vanaf 22 februari ligt namelijk de Kneipp amandelbloesem douche foam in de schappen. Super zacht, zoet van geur, en romig zoals je dat van een douche foam gewend bent. Wij hebben hem al even mogen proberen, en hij is meer dan heerlijk!

Kneipp seconde body lotion amandelbloesem kost €8,99, de amandelbloesem douche foam koop je (vanaf 22 februari) voor €6,99.