Beauty

Nieuw van Balenciaga: Rosabotanica

Balenciaga staat garant voor opvallende geuren. Met Florabotanica wisten zij ons al te betoveren, en nu is er Rosabotanica.

Waar Florabotanica zich door een groot aantal bijzondere bloemen liet inspireren, kist Rosabotanica specifiek voor rozen. Maar verwacht geen doorsnee romantische rozengeur! Balenciaga heeft aan de rozen namelijk wat bijzondere geurnoten toegevoegd die Rosabotanica een opvallende, pittige geur maken.

Verwacht geen associaties met romantische Engelse rozentuinen, alhoewel je ze héél in de verte wel kunt ruiken. De toevoeging van o.a. peper en citrus die je direct bij het aanbrengen van de geur ruikt schudden je flink wakker, terwijl aan de basis wit hout en amber is toegevoegd om de geur voller en sensueler te maken. Een prachtige combinatie!

Rosabotanica is een geur voor fijnproevers, voor dames die een echte signatuur geur kunnen waarderen, en niet kiezen voor dertien in een dozijn. Prachtig! De prijzen voor de Eau de Parfum beginnen bij €58,33 (30 ml), de bijpassende bodylotion kost €38,33.