Beauty

Nieuw van The Body Shop: Honey Bronze Drops of Sun en en Instaglow CC Cream

The Body Shop Honey Bronze

Misschien ben je ze al tegengekomen, de nieuwe producten van The Body Shop die jouw gezicht laten stralen.

We vertellen je alles over Honey Bronze Drops of Sun Holiday Glow Creater en Instaglow CC Cream.

Honey Bronze Drops of Sun Holiday Glow Creater

Houd jij van een zomers tintje? Dan gaat dit je nieuwe favoriete product van The Body Shop worden, dat weten we zeker. Deze druppeltjes toveren je gezichtscrème of foundation namelijk in een handomdraai om in een vleugje zomer.

De beste manier om je gezicht een zomerse gloed te geven, is met behulp van een bronzer. Veel beter en veiliger voor je huid dan bakken in de zon, en geen kans op hardnekkige vlekken als bij een zelfbruiner. Er is alleen één nadeel: het gebruik van een bronzer, of dat nu een vloeibare variant is of een poeder, betekent weer een extra ‘laagje’ op je gezicht. En daar zitten we nu net niet op te wachten, zeker niet in de zomer.

The Body Shop Honey Bronze

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun Holiday Glow Creater is daar de perfecte oplossing voor. In dit flesje zit een geconcentreerde bronzer, die je druppelsgewijs vermengt met je dagcrème of foundation. Producten die je waarschijnlijk toch al gebruikt, en die je nu gewoon een beetje extra zon meegeeft. Ons advies: meng hem met een goede dagcrème waar ook meteen een SPF zonbescherming in zit. Heb je van jezelf een egale huid, dan is dit genoeg om in de zomer verzorgd en zonnig voor de dag te komen én je huid te beschermen tegen de zon.

Wij probeerden deze zomerse druppeltjes uit, en willen ze niet meer kwijt. Heel fijn is dat je ze naar eigen wens kunt doseren: wil je eruit zien als na een zomerse vakantie, dan gooi je er gewoon een extra druppeltje tegenaan, terwijl je op andere dagen juist wat zuiniger kunt zijn. Kwestie van je foundation of dagcrème op de rug van je hand aanbrengen, en steeds een druppeltje toevoegen, net zolang tot het gewenste effect bereikt is. Vaak zal dit na een druppel of twee het geval zijn. Het effect op de huid is mooi natuurlijk bruin, niet oranje of overdreven glanzend. En doordat Honey Bronze Drops of Sun Holiday Glow Creater op gelbasis is, maakt het je huid niet vet en zijn de druppels makkelijk te mengen.

Met een flesje van 15 ml (€16,-) doe je hartstikke lang, al is het een beetje afhankelijk van hoeveel druppels je toevoegt. Fijn om in de zomer bruin te zijn zonder zon, en om in de winter zonnig voor de dag te komen!

Instaglow CC Cream

Er is nog meer nieuws! Drie magische tubetjes die ervoor zorgen dat het net lijkt alsof je geen make-up draagt, terwijl je huid wel straalt: The Body Shop Instaglow CC Cream.

Draag je niet graag zichtbare make-up, maar heeft je huid wel een handje nodig om er egaal en stralend uit te zien, dan is dit een ideale oplossing. De inhoud van de tubetjes is verzorgend als een gezichtsverzorging, inclusief een SPF20, en doet ondertussen wonderen voor je look.

The Body Shop Instaglow CC Cream

Alsof je een filter over je foto hebt geplaatst, zo mooi ziet je huid er na gebruik uit. Egaler, met minder zichtbare poriën, en daardoor zachter en gezonder. Er zijn drie varianten te koop, waarbij wij de Bright Glow, speciaal voor de lichte huid probeerden. Deze heeft een paarse ondertoon, die een vale huid weer laat stralen en je gezicht een gezonde, uitgeruste glow geeft. Geen overdreven ‘glittereffect’, precies genoeg om er stralend uit te zien zonder dat iemand kan zien waardoor dat nou precies komt. Je kunt ook kiezen voor Peachy Glow (koraalroze, voor de lichte tot gemiddelde huid) of Warm glow (bruin/goud, voor de gemiddelde tot donkere huid). Kwestie van even in de winkel uitproberen welke tint het beste bij jou past. Een tube van 25 ml kost €15,-.