Beauty Getest

Mini-nagellakjes van Bourjois

Nu nagellak meer dan ooit een onderdeel van je outfit wordt, en je dus ieder seizoen nieuwe kleurtjes aanschaft om actueel te blijven, heb je aan mini-flesjes vaak wel genoeg. En dus zijn de nieuwe Bourjois mini-nagellakjes een schot in de roos!

De mini-nagellakjes zijn onderverdeeld in 2 collecties: Princesse à Vienne en Fashionshow à New York.

Princesse à Vienne, dat zijn zachte, romantische tinten. Roze, lila, blauw, zilver, goud, je nagels worden sprookjesachtig! De nagellak dekt mooi in twee laagjes en houdt (afhankelijk van je activiteiten) een aantal dagen. De tint Blue Sirène (nr 81) is redelijk transparant en rijkelijk voorzien van glitters, deze kun je ook heel mooi als topcoat over de andere kleuren gebruiken om ze extra te laten stralen.

De Fashionshow à New York collectie is de meest fashionable lijn van de twee. Hierin vind je alle huidige trendy kleuren, zoals geel, groen, blauw, paars, rood en oranje, die je nagels laten knallen. De kleuren zijn deels metallic, voor een bijzonder effect. De trendy flaconnetjes maken alle Bourjois mini’s ook nog eens heel leuk om naar te kijken! Ze kosten slechts 2,99 euro per stuk.