Beauty

Met je dijen in de modder

Met het naderende voorjaar in ons hoofd hebben we ook weer wat meer aandacht voor onze probleemgebieden. Die plekken op ons lichaam waar alle warme winterkost zich heeft genesteld, waar sinds de vorige zomer weer aardig wat centimeters cellulite bij zijn gekomen. Je kent ze wel…

Er zijn allerhande middeltjes op de markt die cellulite aanpakken, maar in onze Go Green themamaand kozen wij uiteraard voor een natuurlijke variant. En hoeveel natuurlijker dan modder kan het worden? Het Sapropel Anti-Cellulite Modder Masker Opgeslagen lost onderhuidse vetdepo’s (een vriendelijke naam voor die vervelende sinaasappelhuidbultjes) op, waardoor de huid wordt steviger en gladder wordt. Naast zwarte sapropel (zoetwarermodder uit de Baltische- en Zwarte Zee) en de humusachtige zuren uit zoetwater modder bevat dit intensieve bodymasker tevens witte colloïdale klei, dat zich verbindt aan het overtollige water in de huid, waardoor de huid krachtig wordt gedraineerd én ontgift.

T is even afzien, met je dijen en billen in de modder, maar dan heb je ook wat! Het Sapropel Anti-Cellulite Modder Masker kost 29,95 euro, meer info op www.saprowell.nl.