Beauty Featured

Max Factor Smokey Eye Drama Kit

Max Factor Smokey Eye Drama Kit

De nieuwe Max Factor Smokey Eye Drama Kit ziet eruit als zoveel doosjes met meerdere kleurtjes oogschaduw. Maar deze is echt anders!

Max Factor Smokey Eye Drama Kit

De Max Factor Smokey Eye Drama Kit is er, de naam zegt het al, om de perfecte smokey eyes mee te maken. De tijd dat deze uitsluitend zwart konden zijn ligt inmiddels ver achter ons, en dat zie je ook aan de collectie. Er zijn maar liefst vijf verschillende combinaties te koop, en in geen van allen is er zwart te bekennen.

In ieder palet vind je vier kleurtjes, die perfect met elkaar te combineren zijn. Opvallend is de aanwezigheid van een bruintint in ieder doosje: deze kan op het oog gebruikt worden, maar zeker ook op de wenkbrauw. Handig, zo heb je alles bij elkaar. Het accentueren van de wenkbrauwen wordt steeds meer een onderdeel van de make-up routine, en terecht, want deze vrolijke boogjes boven je oog kunnen je look maken of breken.

Smokey eyes in alle kleuren van de regenboog

Paars, bruin, groen… zomaar wat tinten die we in de Max Factor Smokey Eye Drama Kit tegenkomen. Ieder doosje bevat perfect op elkaar afgestemde tinten, met altijd een basiskleur, een donkerdere kleur en een nog intensere variant, speciaal om de ogen extra mee aan te zetten. De oogschaduws hebben een hoge parelconcentratie, zodat je ogen niet alleen mysterieus zijn, maar ook stralen en levendig zijn. Het poeder is opvallend zacht, en kan daardoor makkelijk worden aangebracht. De kleuren mengen perfect, en lopen goed in elkaar over, zodat het maken van smokey eyes kinderspel wordt.

Ben je niet zo’n fan van smokey eyes, of bewaar je zwaar aangezette ogen liever alleen voor speciale gelegenheden? Alle kleurtjes zijn natuurlijk ook los te gebruiken, en je kunt ook eens experimenteren door alleen met de lichtere tinten aan de slag te gaan. Mag je helemaal zelf weten, deze doosjes geven je mogelijkheden genoeg! De verkoopprijs van de Max Factor Smokey Eye Drama Kit bedraagt €14,99 per stuk.