Beauty Featured

Max Factor Miracle Match Foundation

Max Factor Miracle Match Foundation

Als er één make-up product is dat je eigenlijk niet wilt zien, dan is het wel een foundation. Max Factor Miracle Match Foundation is nieuw, en belooft nauwelijks op te vallen.

Max Factor Miracle Match Foundation

De tijd dat een foundation als een ‘pannenkoek’ op je gezicht lag is echt wel voorbij. De foundation van nu doet zijn werk (je huid egaliseren) zonder daarbij de aandacht te vragen. Dus geen dikke, zichtbare laag of een onnatuurlijke kleur, maar een betere versie van je eigen huid.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zo’n ‘onzichtbare’ foundation moet ondertussen wel genoeg dekking bevatten om kleine oneffenheden te laten verdwijnen. Max Factor heeft echter een reputatie hoog te houden als het om foundations gaat, en draait er zijn hand niet voor om.

De juiste kleur

Heel belangrijk, zeker bij een foundation die ‘samenwerkt’ met je huid, is het kiezen van de juiste kleur. Anders is het natuurlijke effect direct verloren, en loop je met rare vlekken rond. Neem daar dus goed de tijd voor, en probeer verschillende tinten. Max Factor Miracle Match Foundation is er in veel verschillende tinten, maar zit jouw ideale er toch niet bij, kies dan de twee tinten die het dichtst in de buurt komen (eentje wat lichter, de ander wat donkerder) en meng hem zelf. Da’s sowieso handig, want in de winter is je huid natuurlijk lichter dan in de zomer. Op deze manier heb je altijd de juiste tint te pakken!

Max Factor Miracle Match Foundation heeft een medium dekking, kleine oneffenheden verdwijnen, maar heb je echt rode vlekken dan is een concealer nodig. Wat hij prima doet is je een gezonde glow geven, een verzorgde, energieke aanblik, ook op dagen dat je huid er eigenlijk geen zin in heeft. De foundation laat zich door je vingers of met een kwast of sponsje (wij vinden een sponsje in dit geval het lekkerst en snelst werken, omdat je de foundation er mooi dun en egaal mee kunt aanbrengen) makkelijk aanbrengen. Eenmaal op je huid lijkt hij te verdwijnen: geen laagje, geen ‘masker’, maar gewoon een frisse, egale huid. Missie geslaagd dus!

Max Factor Miracle Match Foundation is vanaf nu te koop en kost €16,99 per flesje. Een prima, natuurlijke en toch dekkende foundation.