Beauty Boeken

Make up: een koffietafelboek waar je wat van leert

Make up, Persoonlijke schoonheid en iconische tutorials, van Sabine Peeters is een boek om eindeloos in te bladeren, en ondertussen ook nog veel van te leren.

Hoe je make-up aanbrengt kun je van YouTube halen. Tal van bloggers/vloggers leggen het je daar uit. Maar wij kunnen de adviezen van een échte professional, een topvisagiste als Sabine Peeters, op zijn tijd ook wel waarderen. Zeker als ze worden gecombineerd met prachtige fotografie en echte klassieke, iconische looks.

Make up is een boek dat je rustig in je woonkamer neer kunt leggen, als ware het een koffietafelboek. De foto’s die je erin tegenkomt kun je vaak gerust kunst noemen, of in ieder geval inspiratievol. Zeker het eerste gedeelte van het boek, Schoonheid en make-up door de jaren heen, is puur genieten.

Praktisch

Naast mooi is het boek ook praktisch. Na de theorie volgt de praktijk, met tal van tips en uitgebreide uitleg over verschillende producten. De look and feel van het eerste hoofdstuk wordt hierin doorgevoerd, het geheel blijft vooral prachtig om naar te kijken. De twintig iconische looks die hierop volgen, inclusief stappenplan om het zelf aan te brengen, vormen een prachtige afsluiting.

Genieten!

Make up is een boek voor iedereen die van make-up en schoonheid houdt, of gewoon van mooie boeken. Een instant klassieker!

Make up: Persoonlijke schoonheid en iconische tutorials – Sabine Peeters
ISBN 9789401417297
Lannoo
€ 29,99