Beauty

De little beauty angels van essence verrichten wonderen

essence little beauty angels

Engeltjes zijn het. Kleine engeltjes, die precies weten wat jij nodig hebt om er mooi uit te zien. De komende maand liggen deze engeltjes in de schappen van essence. Wees er snel bij, voor ze wegvliegen!

essence little beauty angels

We zijn hartstikke mooi van onszelf. Uiteraard. Maar soms heb je gewoon een helpende hand nodig om dat goed te laten zien. Hele kleine helpende handjes, van engeltjes die precies weten wat je nodig hebt.

Essence introduceert een limited Edition (wees er snel bij!) vol handige hulpmiddeltjes die iedere vrouw in huis zou moeten hebben.

Zo is daar een concealer palette: concealer in vier tinten, die ieder hun eigen functie hebben. Beige maskeert imperfecties, roze laat je er minder moe uitzien, groen haalt roodheid uit je gezicht verdwijnen en lavendelpaars zorgt dat je er minder grauw uitziet. Je kunt de tinten ook nog met elkaar mengen, om precies de tint te verkrijgen die jij nodig hebt. Met een verkoopprijs van €3,39 een basic die je snel in huis moet halen!

Net iets minder dekkend, maar nog steeds kleurcorwrigerend, zijn de primer sticks. Deze breng je aan voor je je make-up aanbrengt, en zorgt ervoor dat je huid de perfecte basis heeft. Ook deze is er in verschillende tinten, waarbij we de roze erg aanraden voor dagen waarop de huid rond je ogen wat moeite heeft om ‘wakker te worden’.

Ook voor je lippen is er een speciale primer trouwens. Deze maakt je lippen gladder en wat lichter, zodat een opvallende kleur lipstick nog intenser wordt. Niet nodig, en zelfs niet aan te raden, als je een lipgloss gebruikt, maar bij een kleur lipstick die je extra op wilt laten vallen een fijne basic!

Het laatste product dat we probeerden is de loose setting powder. Deze is er in twee tinten, groen of lavendel, en wij probeerden laatstgenoemde. Ideaal voor de dagen waarop je er niet al te fris uitziet, de momenten waarop je huid wel even een handje kan gebruiken om er stralend uit te zien. Het effect is natuurlijker, en bovenal stralender dan met een transparant of beige poeder, en bovendien wordt je make-up direct prima gefixeerd.

essence little beauty angels

Er is meer

In deze lijn vind je ook nog een mooie kwast voor vloeibare of crème-achtige producten (en die vind je volop in deze collectie) of make-up sponsjes, als je deze liever gebruikt, een vloeibare primer in drie verschillende tinten en zelfs nagellak in neutraliserende kleuren. Ook fijn is de poeder in de vorm van pareltjes, ook weer uitgevoerd in alle corrigerende kleuren die je in de Little beauty angels lijn vindt.

De producten zijn tijdelijk te koop, van half maart tot half april, met verkoopprijzen die niet boven de €3,59 uitkomen.