Beauty

Limited editions van TONI&GUY

Goed nieuws van TONI&GUY: twee van hun populaire producten zijn tijdelijk verkrijgbaar als coole limited edition.

De Londonse fashion scene is hot, geen stad zo cool en invloedrijk als deze de afgelopen jaren. Lulu Kennedy is een bekende naam in dit wereldje, een echte trendsetter die upcoming ontwerpers steunt, redacteur is en eigenaar van modelabel Lulu & Co. Zij mocht dit seizoen twee TONI&GUY in een bijzonder jasje steken.

Het werden de Casual Sea Salt Texturising Spray (1 van onze favorieten) en de Glamour Volume Plumping Whip. Laatstgenoemde product kenden we nog niet, maar na het even geprobeerd te hebben zijn we direct om. Deze luchtige crème geeft je haar direct volume en een gezonde look, en is ook perfect om krullen wat te temmen. Fijn product! Net als de eerdergenoemde Sea Salt Spray natuurlijk, een echte klassieker binnen het assortiment, dat je haar juist wat stugger maakt, voor een casual look.

Deze spray is, door de inbreng van Lulu Kennedy, nu verkrijgbaar in een flacon die perfect past bij zijn naam: met kleine golven, net als de zee waar de spray zijn naam aan dankt. Leuk! De Volume Plumping Whip heeft tijdelijk een trendy tijgerprintjasje gekregen.

Ben je fan van TONI&GUY? Dan moet je deze limited editions hebben! Vanaf deze week zijn ze te koop bij Kruidvat en Etos (12,99 euro per stuk), zolang de voorraad strekt.