Beauty

Lifestylelog probeert KMS California Freeshape 2-in-1 styling + finishing

Als je denkt aan producten die speciaal geschikt zijn voor gebruik met een stijltang, dan heb je het meestal over bescherming. Maar direct je haar stylen kan ook!

De Freeshape lijn van KMS California is helemaal gericht op kapsels die met behulp van hitte gemaakt worden. Stijltangen, krultangen etc.. De werking van de producten wordt geactiveerd door hitte, en daarnaast zorgen de producten ook nog voor de bescherming die je haar daarbij nodig heeft. Helemaal nieuw is de 2-in-1 styling + finishing spray.

Deze spray gebruik je op droog haar, vlak voor je met je zogenaamde ‘hittestyler’ aan de slag gaat. De meeste andere sprays die je op deze manier moet gebruiken leggen een soort glad laagje over je haar, dat het weliswaar mooi laat glanzen, maar vaak ook wat slap maakt, maar dit product is anders.

Stevigheid! Bijna alsof je een haarlak gebruikt hebt, zo goed blijft je kapsel zitten. De stijltang glijdt er in ons geval makkelijk doorheen, met een mooi glad en glanzend resultaat als gevolg, maar ook met een lekkere portie volume en stevigheid die we bij zoveel andere producten missen. Het haar wordt echter niet hard, zoals bij een haarspray vaak gebeurt, en blijft dus lekker soepel. Wil je nog meer stevigheid, dan kun je na het stylen nog een laagje aanbrengen. Fijn is dat het product direct droogt, en dus niet zoals veel andere sprays je mooie gestylede kapsel weer vochtig maakt met alle pluizerige gevolgen van dien.

De perfecte spray voor iedereen die dol is op de stijltang, maar ook op volume. Dit 2-in-1 product is zeker bij wat korter haar, of lang haar dat snel slap en futloos wordt ideaal. Te koop bij salons die KMS California gebruiken, adressen vind je hier.