Beauty

Lifestylelog probeert Bourjois Rouge Edition 12 heures

Bourjois Rouge Edition 12 heures

Bourjois introduceert deze maand een lipstick die mooi gekleurde lippen belooft, maar ook nog eens de hele dag blijft zitten. Wij probeerden Bourjois Rouge Edition 12 heures uit.

De meeste langhoudende lipsticks die wij kennen bestaan uit pure kleurstof, die de huid van je lippen in trekt. Zo blijven ze inderdaad lang zitten, maar echt mooi is het effect lang niet altijd. Het ziet er vaak uit alsof je je lippen geverfd hebt, in plaats van een mooie lipstick aangebracht.

Bourjois Rouge Edition 12 heures

Bourjois belooft het anders aan te pakken, en dat merken we direct bij het aanbrengen. De kleur is zeer intens, maar wel echt die van een lipstick. Romig, direct hechtend aan de lippen en nauwelijks afgevend. De kleur trekt in je lippen, maar dan wel op een zachte manier. Je lippen blijven soepel, en blijven er urenlang uitzien (en aanvoelen!) alsof ze net gestift zijn.

bourjoisrouge12h2

Fijn, fijn, fijn! De matte finish maakt de kleur extra intens, en blijft echt urenlang zitten. Hoe lang precies hangt natuurlijk van veel dingen af (een vette lunch, een ijsje, veelvuldig aan je lippen likken zijn allemaal niet bevorderlijk), maar langhoudend is het effect absoluut. Er zijn acht kleuren Bourjois Rouge Edition 12 heures te koop, onze favoriet is de dieprode Cherry my chérie, maar ook de andere tinten zijn de moeite meer dan waard. De verkoopprijs bedraagt €12,99.