Beauty

De essence trend edition ‘rock out’

Op 9 november vinden de MTV European Music Awards plaats in Glasgow. Essence is ook dit jaar weer de officiële sponsor, en viert dat met een speciale collectie. Rock out!

Essence rock out is tijdelijk te koop, van half oktober tot eind november, en is zeker niet geschikt voor muurbloempjes. Nee, echte party animals, dames die er van houden een beetje op te vallen kunnen flink hun slag slaan.

De terugkerende kleuren zijn zilver, mint, roze, paars en zwart, allemaal in hun meest uitgesproken vorm, en als het even kan lekker glossy. Wij bekeken alvast een paar producten uit deze lijn, die je alleen al vanwege de opvallende MTV EMA verpakking wilt hebben.

De leuke tubetjes cream eyeshadow zijn er in drie tinten (heel toepasselijk ‘best rock’, ‘best look’ en ‘best female’ geheten), waarvan wij laatstgenoemde bekeken. Deze paarse oogschaduw mag er zijn! Ultra dekkend, het paars van de verpakking is ook echt het paars dat op je oog terecht komt, voor een ultieme party look. Natuurlijk zijn de kleuren onderling perfect te combineren.

In dezelfde tint paars, en in zilver, is er ook een bijpassende liquid eyeliner om de look helemaal compleet te maken. Dit vormt samen echt een gevalletje ‘mix & match’ maar raak, hoe knallend wil je het hebben!

Bij zulke gekleurde ogen mogen ook de lippen niet achter blijven. Ga je voor kleur, of liever voor glans? Met essence ga je voor allebei! De vinyl shine lipgloss is er in twee tinten, roze en zilver met glitter. Die laatste is ons wat te heftig, maar de intense roze kleur met hoogglans is helemaal top!

essencerockout2

Om de lijn compleet te maken is er nog veel meer, zoals je ziet. Blush, nail polish, glow in the dark top coat en finger & body tattoos, hair dye powder en een opvallend accessoire voor op je schoen. In de vorm van een cassettebandje, die goede oude tijd!

Essence zet met ‘rock out’ een zeer complete limited edition neer, die je simpelweg niet over het hoofd kunt zien. Gewaagde kleuren, perfect voor een feestje, of gewoon om iedere dag feestelijk en opvallend voor de dag te komen. Prijzen zijn zoals we van essence gewend zijn heel prettig: van €1,99 tot €3,39. Snel naar Kruidvat of Trekpleister!