Beauty

L’Artisan Parfumeur: luxe, exclusieve geuren

Wij zijn dol op klassieke, exclusieve geuren. Een geur die je draagt, in plaats van achteloos opspuit. L’Artisan Parfumeur is onze nieuwste ontdekking.

L’Artisan Parfumeur is een zeer exclusief parfumhuis, dat in 1976 werd opgericht in, waar anders, Parijs. Niche geuren, tegenwoordig weer helemaal hip, kwamen toen net op. Klassieke, kwalitatief zeer sterke geuren afleveren, vakwerk, authenticiteit: een prachtige missie.

Mûre et Musc

De geuren van toen, zijn nu nog steeds te koop. Zo is Mûre et Musc al sinds 1978 een klassieker, eentje die wij als douchegel hebben uitgeprobeerd. Natuurlijk zit een douchegel van zo’n mooi merk niet in een ordinaire tube. Nee, een prachtige transparante, hoge fles, met mooie draaidop, dat past beter. Bijna zonde om te gebruiken!

Bijna zonde, want dit prachtige product met zijn verleidelijke geur laten staan zou nog veel erger zijn. Gebruik de douchegel alleen, voor een subtiele geur, of ga voor de hele lijn: succes gegarandeerd. Mûre et Musc bewijst dat verleiding ook chique kan zijn, puur genieten.

Poivre Piquant

Poivre Piquant is misschien nog wel verleidelijker dan Mûre et Musc. Deze geur vindt zijn inspiratie in de Kama Sutra, dat belooft wat!

We hebben het hier, om het niet al te pikant te maken, over een verhaal van een bruiloft, afkomstig uit de Kama Sutra. Suiker en peper werden op de sluier van de bruid aangebracht, waarbij suiker voor het zoete geluk staat, en peper voor, nou ja, trek zelf de conclusie maar.

Deze peper, in combinatie met zoetere tonen (o.a. honing), vind je terug in Poivre Piquant, een geur die je niet meer loslaat. Pittig, maar toch ook subtiel en zacht. Een perfecte combinatie, voor bijzondere gelegenheden, maar ook bijzonder geschikt als ‘signatuur geur’: een geur die direct met de drager wordt geassocieerd.

Exclusief

Met de geuren van L’Artisan Parfumeur hoef je niet bang te zijn dat alle vrouwen in je omgeving voor dezelfde geur zullen vallen. Ze zijn zeer exclusief, niet zomaar overal te koop, en vereisen een kleine investering. Via www.artisanparfumeur.com kun je alle producten bestellen, waarbij je voor een Eau de Toilette rekening moet houden met prijzen die beginnen bij €60, en kunnen oplopen tot boven de 100 euro.

Gelukkig konden wij onze slag slaan in de exclusieve sale die Vente-Privee onlangs organiseerde, waarbij de L’Artisan Parfumeur producten met korting werden verkocht. Hier vind je vaker sales van bekende en minder bekende parfummerken. Zeer de moeite waard om je even te registreren zodat je dit soort buitenkansjes voortaan niet meer misloopt!