Beauty

Lancaster Aquamilk Comforting Lip Balm: altijd bij je hebben!

Zeker in de herfst en winter kun je niet zonder een verzorgend product voor je lippen. De huid is dun, kwetsbaar, en wordt de hele dag blootgesteld aan koude buitenlucht en droge verwarmingslucht.

Maar de ene lippenbalsem is de andere niet. Er zijn varianten die je lippen op het eerste gezicht wel soepel maken, maar dat effect bereiken door er gewoon een glad laagje overheen aan te brengen. Dat ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar het is veel beter om te kiezen voor een product dat juist in de huid van je lippen trekt, en daar zijn werk doet.

Zo moet het!

Ook je lippen moeten gehydrateerd worden, en een product dat uitsluitend een laagje over de huid aanlegt doet dat niet. Gelukkig zijn er ook steeds meer producten te vinden die wél snappen hoe het moet. De Aquamilk Comforting Lip Balm van Lancaster bijvoorbeeld. Iets duurder dan het gemiddelde lippenproduct (€16,61), maar veel effectiever. Het handige tubetje met smalle uitgang zorgt ervoor dat je nauwkeurig kunt doseren, en dat je niet met je vingers aan het product hoeft te komen.

De samenstelling, een mix van honingextracten en kokosnootolie, zorgt voor soepele, gehydrateerde lippen, zonder een dikke laag erop. De balm trekt grotendeels in, maar laat je lippen wel urenlang soepel aanvoelen. Door de verzorgende ingrediënten werkt deze lip balm ook op de lange termijn, net als een dagcrème, en zorgt hij niet alleen voor symptoombestrijding. De investering dubbel en dwars waard!