Beauty

Lancaster 365 Sun-kissed drops

Lancaster 365 Sun-kissed drops

Het hele jaar door een zonnig kleurtje! Klink dat jou ook als muziek in de oren? Dan ben je vast net zo blij met Lancaster 365 Sun-kissed drops als wij!

Zonnige druppeltjes

Zonnige druppeltjes, die je mengt met je dagcrème of naar eigen voorkeur ‘puur’ aanbrengt. Helemaal nieuw zijn ze niet (we bekeken vorig jaar al eens de Drops of Sun van The Body Shop), maar dat maakt ze niet minder handig. Lancaster heeft een naam én een goede reputatie vast te houden als het gaat om zonneproducten, dus dat dit mooie merk nu ook druppeltjes vloeibare zon in het assortiment heeft, kunnen we alleen maar toejuichen.

Lancaster 365 Sun-kissed drops

Voor wie het fenomeen nog niet had ontdekt: druppeltjes bronzer in een tubetje zijn de hit op bronzen gebied. Fijn is dat je ze zelf kunt mengen met je dagcrème. Dat scheelt niet alleen ‘weer een laagje’ op je gezicht, maar je bepaalt op deze manier ook zelf de intensiteit. Waar je de ene dag kiest voor een tikkie kleur, wil je de andere dag liever een ‘ik kom net uit de zon’ gloed. Kan allemaal!

Wij geven er de voorkeur aan een druppeltje (of twee, of drie) te mengen met onze dagcrème, en indien nodig nog een klein druppeltje extra over het gezicht te verdelen. Ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt in foundation, maar wel een zonnig gezicht wilt.

Lancaster 365 Sun-kissed drops

Wat Lancaster 365 Sun-kissed drops als fijne extra heeft vergeleken met soortgelijke producten van andere merken, is de verzorging die in de druppels verstopt is. De antivrije radicalen beschermen je huid tegen vervuiling van buitenaf, zodat je er niet alleen direct, maar ook op de langere termijn stralend uit gaat zien.

Lancaster 365 Sun-kissed drops kost €32, ligt nu in de winkels en gaat lekker lang mee. Onze tip voor deze zomer, en lang daarna!