Beauty

Kneipp Morning Kiss douche foam: wakker worden met een kusje

Kneipp Morning Kiss douche foam

Hoe heerlijk zou het zijn om iedere ochtend wakker gekust te worden? Met de nieuwe Kneipp Morning Kiss douche foam wordt dat geregeld. Dat probeerden we uit!

Kneipp Morning Kiss douche foam

Ben jij er zo eentje die zodra haar wekker gaat fris en fruitig naast haar bed staat? Of heb je er iedere ochtend wat moeite mee dat de nacht er weer op zit? Heb je lekker veel tijd om rustig op te staan, of is het afgaan van je wekker het begin van een hectische dag?

Wat voor type je ook bent, een beetje hulp (of het nu voor je humeur of voor je huid is) kan iedereen wel gebruiken in de ochtend. Een douche, of dat nu snel of uitgebreid is, is als je het ons vraagt de beste manier om de dag te starten.

Zo denken ze er bij Kneipp ook over, en hun nieuwste douche foam is dan ook speciaal geschikt voor de ochtend. De geur is fruitig, met oranjebloesem, en maakt je op een prettige manier wakker, terwijl de jojobaolie ervoor zorgt dat ook je huid een fijne ochtend heeft.

Douche foam

De geur is heerlijk, de jojobaolie super verzorgend, maar eigenlijk had dat voor ons niet eens gehoeven. Wij zijn namelijk sowieso al dol op de vorm waarin dit doucheproduct komt. De douche foam, de beste uitvinding voor onder de douche sinds… nou ja, sinds de uitvinding van de douche zelf!

Zachter dan dit bestaat niet, een douche met dit rijke, romige schuim is hoe dan ook een heerlijk begin van de dag. Spuit wat uit de spuitbus op je hand (eerst schudden is niet nodig!), breng de gel op je huid aan, en zie en voel hoe het verandert in het beste schuim dat je ooit gezien hebt. Douchen wordt genieten, zelfs als je maar 5 minuutjes de tijd hebt.

Kneipp Morning Kiss douche foam is te koop bij diverse drogisterijen en kost €6,99.